Mijn favorieten

Taxeren

Huis taxeren

Wilt u de marktwaarde van uw woning bepalen, dan laat u het best uw huis of ander onroerend goed professioneel en nauwkeurig taxeren door Witjes Makelaars. Wij zijn aangesloten bij de NVM en onze taxatierapporten worden door alle financiële instellingen geaccepteerd. Dit komt doordat wij beschikken over de juiste certificaten en inschrijvingen. Daarnaast zijn wij ook aangesloten bij het NWWI en het CRMT, waardoor de rapporten geaccepteerd worden bij een financiering met Nationale Hypotheek Garantie.
 

Laat uw huis taxeren door een betrouwbare en ervaren taxateur

Bij een taxatie van uw woning zal de makelaar-taxateur de juiste marktwaarde berekenen op basis van de woonoppervlakte, wooninhoud, staat van onderhoud en de omgevingsfactoren. Natuurlijk zijn er nog meer factoren waar onze taxateur rekening mee houdt bij het berekenen van de marktwaarde van uw woning. Wanneer u door ons uw huis laat taxeren, kunt u rekenen op een betrouwbare en realistische taxatie van uw woning. Zo weet u precies waar u aan toe bent wanneer u bijvoorbeeld uw woning wilt verkopen.
 

Redenen voor het taxeren van uw woning

U kunt om verschillende redenen ervoor kiezen om uw huis te laten taxeren en de marktwaarde van uw woning te laten berekenen. De redenen voor het bepalen van de marktwaarde van uw woning, kunnen onder andere bestaan uit:
  • Aankoop van een woning
  • Verkoop van een woning
  • Financiering
  • Boedelscheiding
  • Nalatenschap
  • Minnelijke waardering met de fiscus
Om wat voor reden u uw huis ook wilt laten taxeren, u kunt op ons rekenen voor het snel en betrouwbaar bepalen van de marktwaarde van uw woning. U heeft uw taxatierapport binnen enkele dagen namelijk al in tweevoud in huis. Daarbij zijn we ook nog eens heel voordelig.
 

De marktwaarde van uw woning laten berekenen

Wilt u uw huis laten taxeren en daarmee de marktwaarde van uw woning laten bepalen? Of wilt u meer weten over hoe wij te werk gaan bij het taxeren van uw huis? Neem dan contact met ons op voor een waardebepaling tegen scherpe tarieven. U bereikt ons door te bellen naar 0481-376222 of een e-mail te sturen naar info@witjes.com. Wij zijn gemakkelijk te bereiken en staan graag voor u klaar met persoonlijk advies.
 
Meer uitleg over taxaties? Klikt u dan hier.

Website Belastingdienst