Mijn favorieten

Bedrijfstaxatie

 Een nauw samenwerkend team

 Contact met een vaste contactpersoon

 Actueel woonaanbod

Zoekt u een makelaar die een bedrijfstaxatie voor u kan uitvoeren? Dan is onze gecertificeerde bedrijfsmakelaar Ton Witjes u graag van dienst. Hij kan iedereen die actief is op de zakelijke markt in en rondom Arnhem en Nijmegen van passende kantoorruimte of bedrijfshuisvesting voorzien. Witjes Makelaars bemiddelt bij verkoop, aankoop, verhuur, huur en taxaties van bedrijfsonroerend goed.Bekijk de mogelijkhedenWaarom een bedrijfstaxatie?

Wanneer u een bedrijfsobject wilt kopen, verkopen, huren of verhuren is een juiste bedrijfstaxatie erg belangrijk. Wanneer u een bedrijfspand verhuurt of huurt is het bijvoorbeeld belangrijk dat u inzicht heeft in de economische huurwaarde. Dit in verband met de mogelijke aanpassing van de huurprijs aan de marktwaarde. Als u uw onderneming gaat staken of een andere rechtsvorm gaat voeren, is een juiste fiscale taxatie van uw bedrijfspand eveneens van groot belang.


Uitstekende taxaties

Witjes Makelaars taxeert al meer dan 25 jaar bedrijfsobjecten van verschillende aard en omvang. Wanneer u ons inschakelt, neemt u een gecertificeerd taxateur in de arm, die daarnaast beschikt over zeer veel regionale kennis. Wij stellen een realistische en vakkundig taxatierapport voor u op, dat wordt geaccepteerd door financiële instellingen en de fiscus. Ook een bedrijfstaxatie voor een (hypothecaire) geldlening kunnen wij voor u uitvoeren.


Alle diensten onder een dak

Wilt u een bedrijfspand kopen, verkopen, huren of verhuren in het KAN-gebied? Dan zijn wij de ervaren bedrijfsmakelaar die u hierbij graag deskundig begeleiden. Ook wanneer u onroerend goed heeft en dit graag wilt verhuren, kunnen wij huurincasso’s en overige administratie voor u regelen. In een persoonlijk gesprek met u bespreken wij graag onze werkwijze. Hierbij komen alle activiteiten die wij voor u kunnen verrichten, waaronder bedrijfstaxatie, aan bod. Bij ons krijgt u een vast contactpersoon met veel plaatselijke en regionale kennis. Hij zorgt ervoor dat het gehele koop-, verkoop-, huur- of verhuurproces en/of taxatieproces vlekkeloos verloopt.


Wij informeren en adviseren u graag

Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Of heeft u vragen over onze bedrijfstaxatie of andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0481-376222 of stuur een e-mail. Wij zijn u graag van dienst en maken graag eens vrijblijvend kennis in een persoonlijk gesprek!

VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring