Mijn favorieten

Bedrijfstaxatie

Onze gecertificeerde bedrijfsmakelaar Ton Witjes is gespecialiseerd om de zakelijke markt van passende kantoorruimte c/q bedrijfshuisvesting te voorzien.
Wij bemiddelen dan ook bij zowel verkoop, aankoop, verhuur, huur en taxaties van bedrijfsonroerend goed.

Klik hier voor ons volledige bedrijfsobjecten aanbod.
 

Verkoop/verhuur

Wilt u uw bedrijfspand verkopen of verhuren en zoekt u een ervaren bedrijfsmakelaar die u daarbij deskundig kan begeleiden dan bent u bij Witjes Makelaars aan het juiste adres. In een persoonlijk gesprek bespreken wij onze werkwijze met u waarbij alle activiteiten die wij voor u verrichten van A tot Z aan de orde zullen komen. Bij Witjes Makelaars heeft u een vaste contactpersoon met plaatselijke en regionale kennis en met ervaring die zorg zal dragen voor een optimale prijs met bijbehorende condities. 
 

Koop/huur

Als u zich wilt vestigen in het K.A.N. gebied dan bent u bij Witjes Makelaars, gevestigd in het hart van knooppunt Arnhem-Nijmegen, aan het juiste adres. Door onze plaatselijke en regionale kennis en ervaring kunnen wij u deskundig begeleiden in het kopen en huren van een winkel, kantoor of bedrijfshal. 
 

Taxaties

Bent u op zoek naar een ervaren makelaar die voor u een bedrijfstaxatie kan uitvoeren? Dan hoeft u niet langer te zoeken.

De makelaar van Witjes Makelaars taxeert al meer dan 25 jaar bedrijfsobjecten van verschillende aard en omvang. U heeft een gecertificeerd taxateur in de arm, die daarnaast beschikt over zeer veel regionale kennis. Immers is hij geboren en getogen in de regio Arnhem / Nijmegen.

Wanneer u dus een realistisch en vakkundig taxatierapport wilt laten opstellen, dat bovendien wordt geaccepteerd door financiele instellingen en de fiscus, dan zijn wij voor u het juiste adres.
 
Een juiste taxatie is belangrijk voor u als u een bedrijfsobject wilt verkopen, kopen , verhuren of huren. Ook voor een taxatie t.b.v. aanvraag voor (hypothecaire) geldlening bent u bij Witjes Makelaars op het juiste adres. Wanneer u een bedrijfspand verhuurt of huurt kan het belangrijk zijn dat u inzicht verkrijgt in de economische huurwaarde in verband met de mogelijke aanpassing van de huurprijs aan de marktwaarde. 
Als u uw onderneming gaat staken of een andere rechtsvorm gaat voeren dan is een juiste fiscale taxatie van uw bedrijfspand van groot belang.
 

Beheer

Als u onroerend goed verhuurt en u wilt van alle rompslomp af zijn dan kunt u de verzorging van de huurincasso en alle overige werkzaamheden in handen van Witjes Makelaars geven.

Benieuwd geraakt naar onze werkwijze? Neem dan gerust contact op met ons kantoor, info@witjes.com, of bel voor meer informatie naar 0481-376222 of 06-53408900, wij zijn u graag van dienst!