Mijn favorieten

Beheer / verhuur / huur

Bent u op zoek naar professioneel vastgoedbeheer voor uw onroerend goed? Wilt u uw bestaande of nieuwe woning voor bepaalde tijd gestoffeerd of gemeubileerd verhuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij helpen u graag met vastgoedbeheer op maat. Met onze persoonlijke en strategische aanpak haalt u zo veel mogelijk uit de verhuur van uw onroerend goed.

Vastgoedbeheer voor ieder soort onroerend goedHet maakt niet uit of u vastgoedbeheer nodig heeft voor uw woning, kantoor, winkel of bedrijfsruimte. Wij zijn gespecialiseerd in het beheer van onroerend goed voor zowel institutionele als particuliere eigenaren. Wij kennen geen drempel. Gezien het brede scala van opdrachtgevers dat wij inmiddels hebben opgebouwd, zijn wij gewend zowel grote portefeuilles als 'enkele' panden te beheren en te administreren. Daarbij is onze basisadministratie op de meest professionele wijze geautomatiseerd.

 

Uitgebreid aanbod van huurwoningen in verschillende prijsklassen

Een gestoffeerde en/of gemeubileerde woonruimte voor bepaalde tijd wordt door ons in de regio met regelmaat verhuurd. In de regel zal dit een prijsklasse betreffen vanaf € 750,- per maand. Vanuit onze beheerportefeuille kunnen soms ook woningen in een goedkopere prijsklasse beschikbaar komen, maar hiervoor geldt een lange wachttijd en heeft inschrijven op dit moment geen zin. Ons actuele aanbod van huurwoningen kunt u zelf online bekijken. Overigens zijn wij u ook graag van dienst bij het zoeken naar een passende woonruimte. Wij verzorgen met ons vastgoedbeheer uw huurwensen op basis van:
  • Onbepaalde tijd
  • Bepaalde tijd
  • Leegstandswet


Kies voor een betrouwbare makelaar voor uw vastgoedbeheer

Heeft u meer informatie nodig over onze werkwijze omtrent vastgoedbeheer of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0481-376222 of een e-mail te sturen naar info@witjes.com. Ook voor de aankoop of verkoop van een woning kunt u op onze diensten rekenen.