Mijn favorieten

Over ons

Mogen wij ons aan u voorstellen?


Traditioneel of modern? Wij zijn het allebei, maar bovenal onszelf!

Met 4 ervaren makelaars op kantoor zijn wij zeer veelzijdig en flexibel inzetbaar. Één ieder van ons is geboren en getogen en woonachtig in Elst. Het mooie is dat we in zeer veel facetten dezelfde interesses hebben. Één ieder van ons houdt van sportief bezig zijn bij één of meer van onze Elsterse sportverenigingen en natuurlijk de lokale gezelligheid in onze mooie plaats Elst. Daarnaast zijn wij natuurlijk ook werkzaam in de naastgelegen steden Arnhem en Nijmegen en plaatsen zoals Bemmel, Valburg, Driel, Heteren, Zetten, Herveld, Andelst en Oosterhout.

Wij kunnen bouwen op de ruime ervaring van Ton Witjes. Ton is naast makelaar-taxateur Wonen ook gecertificeerd bedrijfsmakelaar. Harold, Klaas en Lobke zijn 3 gedreven makelaars. Zij houden het kantoor jong en bij de tijd.

Met 4 ervaren makelaars op ons kantoor zijn wij van mening dat wij voor elke leeftijdsdoelgroep een makelaar kunnen aanbieden.

Door een goede dienstverlening met een nauw samenwerkend team beogen wij voor u een resultaat dat staat. Een aantal sterke punten waarin wij ons kantoor onderscheiden van de overige makelaarskantoren in omgeving zijn:

  • Meer dan alleen het enthousiasme voor het vak
  • Ruime werkervaring van 4 makelaars
  • De juiste verkoopstrategie
  • Met 4 Elsterse makelaars in verschillende leeftijdsgroepen hebben we een breed netwerk van woningzoekenden voor in alle prijsklasses en woningtypen in Elst en omgeving
  • Een top presentatie op funda en onze eigen site door inschakeling van een professionele fotograaf
  • een team welke al jaren lang achtereenvolgens met elkaar samenwerkt waardoor de lijntjes kort zijn en er een optimale communicatie is
  • De mogelijkheid om opdrachtgevers tijdelijk onderdak te bieden ter overbrugging door ons ruime aanbod aan huurwoningen
  • Direct financieel advies bij ons op kantoor (De Hypotheekshop Elst)

Wij overtuigen U met de kracht van ons kantoor.

Bent u nieuwsgierig naar onze aanpak en strategie neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of bezoek ons kantoor aan de Dorpsstraat 3 te Elst.


Hier vindt u onze persoonlijke contact gegevens.
 

Witjes Makelaars

Kantoor Vestiging Witjes Makelaars

Adresgegevens

Dorpsstraat 3
6661 EE Elst Gld
KvK nummer: 09059534

Routeplanner