Mijn favorieten

Verzekeringsadviseur

Al meer dan 25 jaar geeft Witjes Verzekeringen als onafhankelijke verzekeringsadviseur advies over levens- en schadeverzekeringen en sparen. Wilt u een deskundig advies, een persoonlijke benadering en een snelle afhandeling van schades? Dan bent u bij onze onafhankelijke verzekeringsadviseur aan het juiste adres.
 

Sluit uw verzekering af bij een onafhankelijke verzekeringsadviseur

Als onafhankelijke verzekeringsadviseur kunnen wij verzekeringen bij diverse grote maatschappijen afsluiten. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en mogelijkheden. Daarbij kijken wij niet alleen naar de financiële kant, maar houden wij ook rekening met de voorwaarden van de diverse verzekeringsmaatschappij en de manier waarop deze schades afwikkelen. Zo zorgen we ervoor dat u de juiste verzekering tegen de beste voorwaarden afsluit.
 

Kies voor een betrokken verzekeringsadviseur die met u meedenkt

Ook na het afsluiten van een verzekering of hypotheek blijven wij bij u betrokken. Want de tijd staat niet stil en ook uw persoonlijke situatie kan veranderen. Daarom is het slim om uw financiële situatie geregeld tegen het licht te houden. Daar helpen wij u graag aan herinneren. Daarnaast staan wij als Witjes Makelaars voor u klaar bij de aankoop of verkoop van uw woning, het vinden of verhuren van een huurwoning en bij het taxeren van uw vastgoed.
 

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u een afspraak maken met onze onafhankelijke verzekeringsadviseur of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer: 0481-376222 of stuur een e-mail naar info@witjes.com. U kunt ook het contactformulier invullen als u meer informatie wilt. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.