Mijn favorieten

Verzekeringen

Al meer dan 25 jaar geeft Witjes Verzekeringen onafhankelijk advies over levens- en schadeverzekeringen en sparen. Wilt u een deskundig advies, een persoonlijke benadering en een snelle afhandeling van schades? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
 

Als onafhankelijk verzekeringsadviseur kunnen wij verzekeringen bij diverse grote maatschappijen afsluiten. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en mogelijkheden. Daarbij kijken wij niet alleen naar de financiële kant, maar houden wij ook rekening met de voorwaarden van de diverse verzekeringsmaatschappij en de manier waarop deze schades afwikkelen.
 

Ook na het afsluiten van een verzekering of hypotheek blijven wij bij u betrokken. Want de tijd staat niet stil en ook uw persoonlijke situatie kan veranderen. Daarom is het slim uw financiële situatie geregeld tegen het licht te houden. Daar helpen wij u graag aan herinneren.


Wilt u een afspraak maken of meer informatie, neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 0481-350221 of via e-mail info@witjes.com.

U kunt ook het contactformulier invullen als u meer informatie wilt. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.