Mijn favorieten

Onze medewerkers

Witjes Makelaars

Ton Witjes
Ton Witjes
Makelaar-Taxateur, gecertificeerd bedrijfsmakelaar-taxateur
06-53408900
Lobke Witjes
Zoals u op de foto kan zien hou ik van open- en vrijheid. Ik ben woonachtig op het prachtige Westeraam in de Lanenbuurt. Een jonge mooi opgezette woonwijk met veel karakter. Het woongenot bevalt mij daar samen met mijn partner en 3 jonge kinderen prima. Park Lingezegen gelegen op steenworp afstand van mijn woning is een aanwinst voor Westeraam. Wandelen met mijn lieve hond Senne, een Friese Stabij, is hierdoor extra fijn geworden.

Opgegroeid ben ik in het oudere gedeelte van Elst. Eerst op de Zoetendaal en later de Greveslag. Geheel Elst is voor mij dan ook bekend terrein.

Mijn belangrijkste hobby is tennis een heerlijke ontspanning. Vanaf mijn zesde levensjaar geniet ik hier al van.

Ons kantoor bevindt zich in een geliefd dorp waar de woningmarkt goed doorloopt.

Luisteren is misschien wel de moeilijkste vaardigheid om te leren, omdat de wens van je klant bij elke actie die je onderneemt centraal moet staan. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek ben ik altijd geïnteresseerd in úw verhaal en wat ik voor ú kan doen.

Zoekt u een enthousiaste, open en eerlijke makelaar neemt u dan contact met mij op.
Harold van de Sandt
Harold van de Sandt
Makelaar
06-54711472
Ik ben in 1976 geboren in de Reethsestraat te Elst. Mijn ouders hadden daar toen een agrarisch bedrijf met melkkoeien, landbouw en later fruitteelt. Helaas is deze boerderij in 2007 gesloopt wegens de Betuwelijn. Mijn ouders hebben hun bedrijf voortgezet in Valburg. In dat jaar ben ik samen met mijn vriendin verhuisd naar de Westeraam, De Lingebuurt te Elst. Hier woon ik met veel plezier. Het is een kindvriendelijke en gezellige wijk met alle voorzieningen binnen handbereik. Ondertussen hebben wij een dochter Robin en zoon Loek gekregen.
Na mijn HBO opleiding te hebben afgerond ben ik vanaf november 2000 werkzaam bij Witjes makelaars. Met Ton en Do Witjes heb ik twee ervaren makelaars waarvan ik de kneepjes van het vak heb geleerd. Do heeft inmiddels het stokje aan mij overgedragen. Witjes makelaars bestaat dit jaar 30 jaar.
Sporten heb ik altijd graag gedaan. Vanaf 6 jaar trok ik de voetbalschoentjes al aan en een paar jaar later kwam het tennisracket daarbij. Op dit moment voetbal ik in een lager elftal en tennis ik wat fanatieker in Elst bij ETV de Helster. Ook bij GV Elistha zult u mij regelmatig zien omdat mijn dochtertje daar turnt. Zelf heb ik bij Spero 15 jaar in het eerste elftal gevoetbald en heb dit altijd met veel plezier en inzet gedaan en waarbij het resultaat voorop stond.
Plezier, inzet en resultaat is ook waar ik voor sta. Ik wil u graag van dienst zijn en daarbij zijn deze 3 facetten voor mij erg belangrijk. Graag overtuig ik u dat ik diegene bent die uw woonhuis met het beste resultaat kan verkopen. Het mooiste compliment is als mensen bij mij terugkomen die ik in het verleden van dienst ben geweest. Het is toch een vertrouwensband die je samen opbouwt.
Klaas Witjes
Klaas Witjes
Makelaar
06-24634349