Mijn favorieten

Resultaat in verkoop

U wilt uw woning tegen de beste opbrengst en voorwaarden verkopen?

Overtuig uzelf en neem contact op met Witjes Makelaars voor een gratis verkoopadvies en waardebepaling van uw woning.
Ons enthousiaste team heeft jarenlange ervaring in het succesvol verkopen van alle type woningen in Elst en de gehele regio (Knooppunt Arnhem- Nijmegen)
 

RECENT VERKOCHT:

Juno 66, Elst
Denarius 88, Elst
Solidus 15, Elst
Winterjan 62, Elst
Prinses Margrietstraat 26, Elst
Griegstraat 34, Elst
Meikers 5, Elst
Dageraad 42, Elst
Kievitshof 51, Elst
 

Tijdens het verkoopproces wordt u begeleid door het gehele team, u heeft dus altijd een aanspreekpunt en optimale begeleiding. 
Flexibiliteit is een ander speerpunt; bezichtigingen in de avonduren of op zaterdag zijn bespreekbaar.
 

De verkoop starten

Onze samenwerking begint met een waardebepaling. Uw woning wordt geïnspecteerd, u krijgt een advies over vraagprijs en reële verkoopopbrengst en tips bij verkoop. Onze werkwijze wordt volledig met u besproken; het gaat immers om de verkoop van uw woning!
Als de verkoopstrategie met u is besproken, kan uw woning binnen enkele dagen actief te koop staan en getoond worden aan een breed publiek. Een goede presentatie op o.a. Funda hoort hierbij, maar ook een complete brochure met alle informatie en duidelijke ingekleurde plattegronden in 2d en 3d. Het inschakelen van een professionele fotograaf is een must. De video en 360 graden foto worden ook op Funda getoond.
 

Woondossier

U wordt gedurende de verkoop op de hoogte gehouden van de voortgang van de verkoop. Daarvoor leggen we, indien u dat wenst, een speciaal "woondossier" aan, genaamd klantenintranet. Via uw eigen toegangscode, die u van ons krijgt, kunt u online uw verkoop volgen. Alle afspraken, bezichtigingen en de verslagen ervan, aangevraagde brochures door potentiele kopers etc. kunt u elk moment van de dag inzien via internet.
Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen.
 

Doelgericht en zakelijk

Wij onderhandelen zonder dat daar emoties bij komen kijken. Die zakelijke houding kan resulteren in een hogere verkoopprijs. Wij voelen ons minder snel onder druk gezet en kunnen alles objectief beoordelen. Ook weten wij alles over de overige voorwaarden, denkt u bijvoorbeeld aan oplevering, waarborgsom en ontbindende voorwaarden.
 

Volledige begeleiding

Ook na de verkoop van uw woning blijven wij ons voor u inzetten. Denkt u daarbij aan het inplannen van de laatste inspectie, het controleren van de afrekening, opname van de meterstanden en begeleiding bij de notaris.