Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Boterhoeksestraat 12 B in Heteren 6666 GA

Boterhoeksestraat 12 B

6666 GA Heteren
Koopsom € 275.000,- k.k.
0481-376222

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Boterhoeksestraat naast 12B te Heteren.

Altijd al zelf willen bouwen? Dit is uw kans! Deze ruime bouwkavel van 960m2 ligt aan de rand van het dorp. Als u houdt van landelijke omgeving maar niet achteraf wilt wonen dan is deze bouwkavel zeker geschikt.

Heteren ligt bij het...
Lees meer

Omschrijving

Boterhoeksestraat naast 12B te Heteren.

Altijd al zelf willen bouwen? Dit is uw kans! Deze ruime bouwkavel van 960m2 ligt aan de rand van het dorp. Als u houdt van landelijke omgeving maar niet achteraf wilt wonen dan is deze bouwkavel zeker geschikt.

Heteren ligt bij het water, midden in natuur. Je kunt er prachtig wandelen en genieten van de omgeving. De woning is op loopafstand van de uiterwaarden van de Rijn gelegen alsmede het centrum van Heteren. Het winkelaanbod is meer dan voldoende. Mocht je uitgebreid willen winkelen dan ben je in twintig minuten in Arnhem of Elst. Heteren biedt de faciliteiten van 3 basisscholen, kinderopvang en is er een actief verenigingsleven met verschillende sportaccommodaties en verenigingen. Voortgezet onderwijs vinden we op fietsafstand in o.a. Elst, Zetten en Doorwerth.
Via de N-837 (Boterhoeksestraat) is er een snelle ontsluiting naar de oprit van de A-50. Heteren is door de centrale ligging zeer gunstig gelegen ten opzichte van Elst, Wageningen, Arnhem en Nijmegen.

De Randwijkse Waarden is een plan dat zich richt op het herstel van de ruimtelijke samenhang in het gebied en een impuls geeft aan de landschaps-, natuur- en gebruikswaarden. Grote delen van het gebied worden openbaar toegankelijk. Een fantastische herinrichting met ruimte voor de rivier, nieuwe natuur en recreatie. Nog een reden om hier te komen wonen!

Stedenbouwkundige uitgangspunten
De nieuwe woning wordt dwars op de Boterhoeksestraat gerealiseerd met een brede voorgevel en bestaat uit één bouwlaag met een kap. De goothoogte bedraagt ca. 3.10 meter en de bouwhoogte ca. 7.10 meter. De woning heeft een frontbreedte van ca. 12.50 meter en een diepte van ca. 9 meter. Bij de situering van de woning is rekening gehouden met de bebouwing in de omgeving. De rooilijn van de nieuwe woning ten opzichte van de naastgelegen woningen ligt iets naar voren. Hiermee wordt recht gedaan aan de verspringende rooilijn zoals die reeds aan de Boterhoeksestraat aanwezig is en wordt dit patroon voortgezet. De westelijke zijgevel van de nieuwe woning ligt op circa 5.50 meter van de zijdelingse perceelsgrens en ca. 24 meter van de woning Boterhoeksestraat 12c. Er blijft daardoor een aanzienlijke open ruimte tussen de bebouwing aanwezig. Aan de rechterzijde wordt ca. 10 meter afstand ten opzichte van de zijdelingse perceelsgrens aangehouden. Hier is de naastgelegen woning aanmerkelijk dichter bij het plangebied gelegen.

Er wordt een vrijstaand bijbehorend bouwwerk gerealiseerd in de noordoostelijke hoek van het perceel, op ca. 4 meter van de zijdelingse en ca. 6,80 meter van de achterste perceelsgrenzen. Ook bij de situering van het bijbehorend bouwwerk is rekening gehouden met de overige bebouwing, zodat een stedenbouwkundig aanvaardbaar geheel ontstaat. Het bijbehorend bouwwerk heeft een goothoogte van ca. 3.10 meter, evenals de woning, en een bouwhoogte van ca. 4.70 meter.
(zie ook bijgevoegde illustratie)

Er is nog geen omgevingsvergunning aangevraagd. Hetzelfde geldt voor de inrichtingsvergunning. Goed om daarbij te weten dat Boterhoeksestraat in eigendom is bij de provincie.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 275.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Vrij uitzicht, open ligging en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 960 m² Kadasteroppervlakte 960 m² Kadastrale gegevens Gemeente Heteren Sectie C Perceelnummer 2174 Oppervlakte 960 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Boterhoeksestraat 12 B, 6666 GA Heteren

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.