Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Valburgseweg 4 B in Elst 6661 EV

Valburgseweg 4 b

6661 EV Elst
Huurprijs € 26.000,- p.j.
0481-376222

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 201 m² In units vanaf 201 m²
Lees meer

Omschrijving

Te huur, winkelruimte gelegen op goede locatie in het centrum van Elst! De winkelruimte met een verrassende vide bij de entree heeft een verkoop vloeroppervlak van ca. 182m² met circa 19m² winkel-/magazijnruimte.

Huurtermijn:
5 jaar met 5 optiejaren.

Huurgarantie:...
Lees meer

Omschrijving

Te huur, winkelruimte gelegen op goede locatie in het centrum van Elst! De winkelruimte met een verrassende vide bij de entree heeft een verkoop vloeroppervlak van ca. 182m² met circa 19m² winkel-/magazijnruimte.

Huurtermijn:
5 jaar met 5 optiejaren.

Huurgarantie:
bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur inclusief B.T.W.

Huurbetaling:
per maand vooruit.

Huurovereenkomst:
huurovereenkomst winkelruimte.
Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 17 september 2012 vastgesteld en op 2 oktober 2012 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te ’s-Gravenhage en aldaar ingeschreven onder nummer 58/2012 tevens gepubliceerd op de website www.roz.nl

Huurindexering:
jaarlijks conform CBS-prijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie
(reeks werknemersgezinnen, (2006 =100).

Ingangsdatum:
in overleg, indien gewenst spoedig.

Opleveringsniveau:
verhuurder verhuurt het casco waarbij het gehuurde in huidige staat wordt opgeleverd met o.a. moderne aluminium pui, toilet, pantry, c.v. gas met radiatoren en systeemplafond.

Parkeergelegenheid:
gratis parkeren op openbaar terrein met parkeerschijf (Blauwe zone).

Huurprijs:
€ 26.000,-- per jaar excl. BTW per jaar.

Servicekosten:
geen, huurder draagt zelf zorg voor contract op naam bij NUON en Vitens voor levering van gas, elektra en water in het gehuurde.

Voorbehoud:
goedkeuring eigenaar.

Overnamesom:
geen

Algemene informatie over Elst (Gld.)
De plaats Elst ligt centraal in het knooppunt Arnhem-Nijmegen. In deze plaats is de bedrijvigheid een van de voornaamste werkgelegenheidsverschaffers. Daarnaast heeft Elst met bijvoorbeeld Heinz een internationaal bedrijf binnen haar grenzen.
Elst heeft 22.000 inwoners, het verzorgingsgebied is echter ca.65.000 inwoners. Elst met de status groeikern breidt de komende jaren uit tot ca. 25.000 inwoners door nieuwbouwwijk Westeraam 2500 woningen. Aan de rand van de gemeentegrens vindt grootschalige nieuwbouw plaats Schuijtgraaf 6500 woningen, Waalsprong 10.000 woningen. Veel inwoners van deze wijken winkelen in Elst.

Elst heeft een ondernemersvereniging die jaarlijks activiteiten organiseert en als belangenbehartiger van de ondernemers in Elst regelmatig contact heeft met de gemeente. Voor het centrum van Elst zijn voor 2017, vijf koopzondagen aangewezen.
Elst heeft een zeer actief verenigingsleven. Elst is een ruim opgezette plaats met een breed aanbod van winkels en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer NS Station, busvervoer en eigen vervoer.

Bestaande winkels zijn o.a. Hans Anders, Kruidvat, Blokker, Intertoys, Bruna, Hema, Scapino, About Men, Snelders Sport, Etos, Livera, The Stone, Mannen Vannu, Vrouwen Vannu, Shoeby Fashion, Takko en D.A. Drogist. Het inkomen en bestedingspatroon van de inwoners van Elst ligt boven het landelijk gemiddelde. De werkgelegenheid is goed.

Conclusie:
Een ideale kans voor expansie of herhuisvesting!
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 26.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1999 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 201 m² Verkoopoppervlakte 182 m² Frontbreedte 390 cm Diversen In units vanaf 201 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
201 m²
In units vanaf
201 m²
Verkoop vloeroppervlakte
182 m²
Frontbreedte
390 cm
Welstandsklasse
A2
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Valburgseweg 4 b, 6661 EV Elst

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.