Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Halve Morgen 42 in Elst 6662 DG

Halve Morgen 42

6662 DG Elst
Huurprijs € 27.000,- p.j.
0481-376222

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 140 m² In units vanaf 1 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Hoekwinkelpand gelegen op goede (zicht-)locatie in het centrum van Elst. Naast Aldi Vestiging en Mantel Tweewielers, tussen Europaplein en de Dorpsstraat. Het winkelpand heeft een vloeroppervlak van circa 140 m².

Huurtermijn:
5 jaar met verlenging van telkens 5 jaar bij...
Lees meer

Omschrijving

Hoekwinkelpand gelegen op goede (zicht-)locatie in het centrum van Elst. Naast Aldi Vestiging en Mantel Tweewielers, tussen Europaplein en de Dorpsstraat. Het winkelpand heeft een vloeroppervlak van circa 140 m².

Huurtermijn:
5 jaar met verlenging van telkens 5 jaar bij opzegtermijn van 1 jaar.

Huurgarantie:
bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur inclusief B.T.W.

Huurbetaling:
per maand vooruit

Ingangsdatum:
in overleg

Opleveringsniveau:
verhuurder verhuurt het casco waarbij het gehuurde in huidige nieuwstaat wordt opgeleverd met o.a. toilet en pantry en moderne hoekpui met een gevellengte van ca. 19 meter! Eigen nutsaansluitingen tot in de meterkast.

Vloeroppervlak:
netto vloeroppervlak circa 140m². Betreft unit 1 op bijgevoegde plattegrond.

Parkeergelegenheid:
Openbaar terrein met parkeerschijf (Blauwe zone).

Huurprijs:
€ 27.000,-- per jaar excl. BTW.

Servicekosten:
geen, huurder draagt zelf zorg voor contract op naam bij NUON en Vitens voor levering van gas, elektra en water in het gehuurde.

Voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Algemene informatie over Elst (Gld.):
de plaats Elst ligt centraal in het knooppunt Arnhem-Nijmegen. In deze plaats is de bedrijvigheid een van de voornaamste werkgelegenheid verschaffers. Daarnaast heeft Elst met bijvoorbeeld Heinz een aantal nationale en internationale bedrijf binnen haar grenzen. Elst heeft ruim 22.000 inwoners, het verzorgingsgebied is echter circa 70.000 inwoners.

Elst met de status groeikern breidt de komende jaren uit tot ca. 25.000 inwoners door nieuwbouwwijk Westeraam 2500 woningen. Aan de rand van de gemeentegrens vindt grootschalige nieuwbouw plaats Schuijtgraaf 6500 woningen, Waalsprong 10.000 woningen. Elst heeft een actieve ondernemersvereniging die jaarlijks activiteiten organiseert en als belangenbehartiger van de ondernemers in Elst regelmatig contact heeft met de gemeente.

Elst heeft een actief verenigingsleven. Elst is een ruim opgezette plaats met een breed aanbod van winkels en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer NS Station, busvervoer en eigen vervoer.

Bestaande winkels zijn o.a. Kruidvat, Blokker, Intertoys, Kidskeus, Bruna, Hans Anders, Pearl opticien, Hema, Scapino, Action, About Man, Snelders Sport, Stone, Mannen Vannu, Vrouwen Vannu, Etos, Livera, Bakker Bart, Shoeby Fashion, Takko en D.A.+ Mooi parfumerie. Het inkomen en bestedingspatroon van de inwoners van Elst ligt boven het landelijk gemiddelde.

Conclusie: Een ideale kans voor expansie of herhuisvesting.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 27.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2015 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 140 m² Verkoopoppervlakte 140 m² Perceeloppervlakte 140 m² Frontbreedte 1900 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 1 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen toel. nieuwbouw Onderhoud buiten toel. nieuwbouw Welstandsklasse A2 Bijdrage wink. vereniging Ja
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
140 m²
In units vanaf
1 m²
Verkoop vloeroppervlakte
140 m²
Frontbreedte
1900 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A2
Detailhandel
Ja
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Halve Morgen 42, 6662 DG Elst
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.